Salemscupen

Salemscupen 2014-2
Salems-Cupen er en fotballcup med mye ”attåt”, men det er naturlig at det er mest fotball. Arrangementet varer ca. 12 timer, starter ca. 15:00 lørdag og vi tar sikte på å være ferdig ca. kl.03:00 natt til søndag.

Fotball-Cup med Futsal ball: Vi vil også i år spille med denne balltypen, som vi har benyttet de siste årene. Futsal er benevnelsen på innefotball på håndballbaner med håndballmål. Ballen er mindre enn en fotball og litt bløtere og tyngre, fordi futsal hovedsakelig skal spilles langs bakken.

Det spilles fotball i to klasser: Klasse B: 8.klasse(99 mod.) og 9.klasse(98 mod.). Klasse A: 10. klasse (97 mod.) og eldre. 10.klassinger kan velge hvilken klasse de vil spille i. Hver spiller kan bare delta på et lag.

Blanda lag: 5 spillere på banen + keeper. Blanda lag må ha minst to jenter på banen til enhver tid. Maks 10 spillere pr. lag. (Evnt. jentelag må ha to gutter på banen til enhver tid).

Undelholdning: I tillegg til fotball er det mye annet også som skjer blandt annet konsert og annet opplegg og konkurranser i Saudahallen.

Mer info på: wp.salemscupen.no

 

Ingen kommentarer.